Alle werkzaamheden rondom uw bedrijventerrein beginnen met een goed advies. Of het nu gaat om een nieuw pand dat nog gebouwd moet worden, een bestaand terrein dat een renovatie nodig heeft of beheer van het bedrijventerrein. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van een gedegen advies toegespitst op uw bedrijf.

Elk nieuwe bedrijventerrein heeft een goed ontwerp nodig. Of dit nu gaat om een terrein bij een bestaand pand, of bij een pand dat nog ontwikkeld moet worden. U kunt ons al aanhaken in de ontwerpfase van het pand.  Wanneer we een gesprek hebben gevoerd om de eisen en wensen goed in kaart te brengen, gaan wij ermee naar de tekentafel om tot een doordacht, architectonisch plan te komen voor uw bedrijventerrein.

Bosman tuinen maakt niet alleen een doordacht ontwerp voor uw bedrijventerrein, we zijn ook de partij voor de realisatie. Door het gedegen advies en het uitgebreide voortraject, weten we precies wat er moet gebeuren. Onze begeleiding zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd bij de realisatie.

Uw bedrijventerrein is onze zorg. Alle mogelijke vormen van beheer van het terrein, behoren tot onze expertise. Eenmalig, een voor- of najaarsbeurt of op contractbasis.