Alle werkzaamheden in de tuin beginnen met goed advies. Of het nu gaat om een complete tuinrenovatie, het plaatsen van een nieuwe haag of bijvoorbeeld onderhoud. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van een gedegen advies toegespitst op uw situatie.

Bij Bosman tuinen zijn we ervan overtuigd dat we samen tot de beste resultaten komen. Uiteraard heeft u zelf ideeën over wat u wilt en misschien zelfs wel hoe. Wij zijn er om daarin goed advies te geven vanuit onze specialismen.

Vaak beginnen we telefonisch, waarbij we al zoveel mogelijk inzicht proberen te krijgen in wat de wensen en vragen zijn. Op basis daarvan kunnen we u meteen gericht relevante documentatie toesturen. Daarin vindt u onze werkwijze en krijgt u een goed beeld van wat Bosman tuinen voor u kan betekenen. We werken veel in de regio en komen graag langs om de tuin te bekijken. Daarbij stellen we veel vragen, waardoor we kunnen achterhalen wat de eisen en wensen zijn waar de tuin aan moet voldoen. Dan kunnen we een goede inschatting maken wat er nodig is en tot een goed advies komen. We maken samen een plan en bepalen welk traject we ingaan. Afhankelijk van de wensen kan ons advies zijn om verder te gaan met een ontwerp, maar bijvoorbeeld ook met een offerte of onderhoud.