Bosman tuinen is de officiële dealer van WellnessTuinier voor regio Midden-Nederland. We leveren zwembaden, plunge pools en spa's die kant-en-klaar worden geleverd en binnen een dag geplaatst kunnen worden.

Prefab inbouwzwembaden

Wij leveren verschillende soorten prefab (plug-and-play) inbouwzwembaden in verschillende maten. Voor alle modellen kunt u kijken op de website van WellnessTuinier.

wellnesstuinier28
wellnesstuinier10

Plunge pools

De zomers worden heter en de gemiddelde tuin wordt steeds kleiner. Niet zo gek dat plunge pools steeds populairder worden. Een plunge pool is een kleiner inbouwzwembad en is daardoor ook ideaal voor kleinere tuinen. Ze nemen weinig ruimte in,  maar bieden wél het comfort, de luxe en verkoeling van een zwembad.

Onze plunge pools worden kant-en-klaar geleverd. De voordelen hiervan zijn dat het voorbereidende werk beperkt is en we binnen een dag de plunge pool kunnen plaatsen.

Wist u dat de naam plungepool komt van het verschijnsel dat plaatsvindt bij een waterval. Onder de waterval, zorgt de kracht van het water voor slijtage op de bodem. Hierdoor ontstaat een 'kuil' en dit wordt een plunge pool genoemd.

Levering & plaatsing

Om een zwembad te plaatsen, moeten er graafwerkzaamheden getroffen worden om het zwembad in te bouwen. Wij leveren het zwembad bij u op locatie. Na het plaatsen moeten ook wat instalatiewerkzaamheden verricht worden. De graaf- en installatiewerkzaamheden kunnen wij verzorgen, maar kunt u ook zelf doen. In dat geval voorzien wij u van instructies.

Bosman tuinen kan u de gehele levering en plaatsing uit handen nemen, maar ook zorgen voor het hele plaatje. Denk aan een poolhouse, vlonders, een zonneterras, beplanting, etc. Vanuit Bosman tuinen adviseren wij door een tuinonwerp te maken en zo voor een perfect eindresultaat te zorgen.

wellnesstuinier29

Prijzen

De prijs van een zwembad of plungepool hangt af van de grootte van het bad en mogelijke extra opties. U kunt de verschillende maten bekijken op WellnessTuinier.

Vragen over de mogelijkheden of prijzen? Neem gerust contact op. We helpen u graag verder.