Het begon in 1926. De overgrootvader van de huidige mede-eigenaren Bas en Freek Bosman begon hoveniersbedrijf Bosman tuinen. Hij ging op pad met een bakfiets, schop, schoffel en hark. Inmiddels is de vierde generatie hoveniers aan zet samen met mede-eigenaar Arie Voskuilen. Bosman tuinen is in al die jaren uitgegroeid tot een dynamisch middelgroot bedrijf. Een allround groen hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinprojecten. Bijna 100 jaar ervaring, waarin veel is veranderd, maar we wel alle disciplines en kennis hebben verzameld.

Onze visie

Wij staan voor doordachte projecten, waar met beleving en aandacht is nagedacht over elk detail. Dat merk je vanaf ons eerste contactmoment én dat zie je terug in het eindresultaat. Door de ideale samenstelling van materialen en de indeling die wij maken, ervaart u de ultieme tuinbeleving. Hoe groot of klein de tuin ook is. Wij ontwikkelen allesomvattende, levende tuinen waar onze klant écht gelukkig van wordt.

Ons team

Ons gepassioneerde team bestaat uit vakbekwame werknemers met ervaring, maar ook uit ambitieuze hoveniers in opleiding. Ieder heeft zijn eigen specialiteit. Door deze mix ontstaat er een leuke club van gedreven tuinliefhebbers. Door regelmatige scholing houden wij onze kennis up-to-date en gaan we mee met de trends en nieuwe technieken.

Medewerkers

Nick

Hovenier

Dylan

Hovenier

Arie

Eigenaar / directeur

Bas

Eigenaar / directeur

Freek

Eigenaar / directeur

Cornel

Ontwerper / hovenier

Ans

Administratie

Lammert

Hovenier

Ben

Hovenier

Damien

Hovenier

Justin

Hovenier

Olaf

Hovenier

Jens

Hovenier

Bas

Hovenier