Alle werkzaamheden rondom uw bedrijventerrein beginnen met een goed advies. Of het nu gaat om een nieuw pand dat nog gebouwd moet worden, een bestaand terrein dat een renovatie nodig heeft of beheer van het bedrijventerrein. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van een gedegen advies toegespitst op uw bedrijf.

Een verzorgd bedrijventerrein zorgt voor een goede indruk van uw onderneming. Bosman tuinen helpt u graag met het creëren van een verzorgde en professionele uitstraling van uw bedrijf.

Vaak beginnen we telefonisch, waarbij we al zoveel mogelijk inzicht proberen te krijgen in wat de wensen en vragen zijn. Op basis daarvan kunnen we u meteen gericht relevante documentatie toesturen. Daarin vindt u onze werkwijze en krijgt u een goed beeld van wat Bosman tuinen voor uw bedrijventerrein kan betekenen. We werken veel in de regio en komen graag langs om het terrein te bekijken. Daarbij stellen we veel vragen, waardoor we kunnen achterhalen wat de eisen en wensen zijn waar het terrein aan moet voldoen. Dan kunnen we een goede inschatting maken van wat er nodig is en tot een goed advies komen. We maken samen een plan en bepalen welk traject we ingaan.