Wij verzorgen en begeleiden de totale realisatie van tuinprojecten. Dit loopt uiteen van nieuwe tuinaanleg tot renovatie. Dit doen we op basis van een gedegen advies en een doordacht tuinontwerp.

Projectbegeleiding en goede communicatie

Wanneer het tuinontwerp en de begroting definitief zijn, is het tijd voor de realisatie! We plannen samen een datum en gaan aan de slag. Door het voortraject, weten we precies wat er moet gebeuren en door onze begeleiding wordt u volledig ontzorgd bij de realisatie.  

In alle fasen van de ontwikkeling van de tuin, is goede communicatie essentieel. Zo ook bij de realisatie. Dit doen we zowel intern als met u. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang. Op deze manier komen we tot een zorgeloze uitvoering. We spreken af wanneer de tuin wordt opgeleverd en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Misschien alleen om het zetten van een kopje koffie…

Oplevering en servicebeurt

Zodra het project afgerond is en uw tuin klaar, leveren we deze op. Maar ook daarna houden we u graag tevreden. Na de oplevering krijgt u van ons een servicebeurt. Afhankelijk van het moment van oplevering, komen we in het voor- en/of najaar langs om de tuin te bekijken. We controleren of de tuin er goed bijstaat en de beplanting aanslaat. Ook geven we advies over het onderhoud zoals het snoeien van de beplanting of het bemesten van het gazon. Uiteraard kunnen we ook het totale onderhoud van uw tuin uit handen nemen.