Bosman tuinen maakt niet alleen een doordacht ontwerp voor uw bedrijventerrein, wij zijn ook de partij voor de realisatie. Door het gedegen advies en het uitgebreide voortraject, weten we precies wat er moet gebeuren. Onze begeleiding zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd bij de realisatie.

Duidelijke planning en korte lijnen

Wanneer het ontwerp en de begroting definitief zijn, is het tijd voor de realisatie! We plannen samen een datum en gaan aan de slag. In alle fasen van de ontwikkeling van het bedrijventerrein, is goede communicatie essentieel. Dit doen we zowel intern met onze collega’s, als met u. We stemmen onze werkzaamheden af om overlast zoveel mogelijk te voorkomen en houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang. We spreken af wanneer het nieuwe bedrijventerrein wordt opgeleverd en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Oplevering en servicebeurt

Zodra het project afgerond is en het bedrijventerrein klaar, leveren we deze op. Maar ook daarna houden we u graag tevreden. Na de oplevering krijgt u van ons een servicebeurt. Afhankelijk van het moment van oplevering, komen we in het voor- en/of najaar langs om het terrein te bekijken. We controleren of het terrein er netjes bij ligt en de beplanting aanslaat. Ook geven we advies over het onderhoud. Uiteraard kunnen we ook het totale beheer van het bedrijventerrein uit handen nemen.