Bij Bosman tuinen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu nog bezig bent met je opleiding of je al een paar jaar ervaring hebt. Wij hebben alle facetten in en om de tuin in eigen beheer. Hier heb je dus de kans om te doen wat je leuk vindt én te leren over alles wat bij onze totaalprojecten komt kijken.

Slimmer werken

Bij Bosman tuinen denken we na over wat we doen. We werken effectief, met een gestructureerde planning. Geen overvolle agenda, zodat werk afgeraffeld moet worden. Nee, met veel aandacht en plezier werken aan elk project. Hovenieren is natuurlijk hard werken, maar door een goed doordacht plan heb je de rust om het zorgvuldig uit te voeren. Niet harder, maar slimmer werken noemen we dat.

Erkend leerbedrijf

Bij ons staat een goede opleiding hoog in het vaandel. Daarom zijn we ook een erkend leerbedrijf en leiden we vakmensen op. We doen alles zelf bij Bosman, waardoor je binnen het bedrijf ook de kans hebt om opgeleid te worden als je dat wilt. Die variatie is wat het leuk maakt om bij Bosman tuinen te werken.

Kom werken bij Bosman  

Naast een baan in dit mooie vak en de opleidingsmogelijkheden die we bieden, hebben we nog meer in huis. Denk bijvoorbeeld aan een vrijdagmiddagborrel, een kerstdiner en een zomerafsluiting. Maar vooral een heel leuk team met collega’s die net zo gepassioneerd zijn als jij.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures of bel gewoon 033 4890952!